Libero Touch (6 -os) 13-20kg (38db/cs)

Szállítási díj: 635 Ft
Várható szállítás: 2024. június 21.
Kívánságlistára teszem
6.500 Ft
Menny.:db
Libero Touch (6 -os) 13-20kg (38db/cs)
6.500 Ft
Menny.:db

Leírás

Termék megnevezés

  • Libero Touch egyszerhasználatos bugyipelenka, méret: 6, 13-20 kg, 38 db
  • A Libero Touch pelenka a Libero legpuhább, legvékonyabb, legbőrbarátabb bugyipelenkája. Szoros, mégis puha illeszkedést biztosít a gyermek egyéni méretére. A szuper nedvszívó magnak és hatékony szivárgás elleni védőgátaknak köszönhetően megbízható védelmet nyújt. Használata egyszerű, rendkívül kényelmes akár éjszakára is. A finoman illeszkedő, rugalmas oldal- és derékgumírozás szabaddá teszi a mozgást, követi az állandóan változó pocak alakját, így nagyobb biztonságot jelent. Az intelligens nedvességjelző csík pedig megmutatja, mikor jött el a pelenkacsere ideje.
  • A Libero gondoskodásra született. Pelenkáink a legmodernebb környezetbarát technológiával készülnek. Célunk, hogy fenntartható megoldást kínáljunk és csökkentsük a környezetre gyakorolt káros hatásokat. Gyárainkban megújuló áramforrást használunk, a megújuló csomagolás 60%-ban felelősségteljesen termesztett cukornádból készül. Pelenkáink nem tartalmaznak olyan anyagokat, melyek káros hatással lehetnek a babára.
  • FSC™ C003255 - Mix

A valaha volt legjobb Libero bugyipelenkák, Rugalmas illeszkedés a vékony, szuper nedvszívó képességű magnak és csatornáknak köszönhetően, Puha és teljes egészében légáteresztő anyagok a bőr védelmének érdekében, A nedvességjelző csík segítségével nyomon követhető, hogy mikor jön el a pelenkacsere ideje, Szuper nedvszívó képességű, vékony mag és rendkívül hatékony szivárgás elleni gátak, Egyszerű pelenkacsere az izgő-mozgó gyerekeknél is, A pelenkák testápolót nem tartalmaznak, bőrgyógyászatilag teszteltek, a Skandináv Asztma- és Allergiaszövetség ajánlásával, A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk, A csomagolás legalább 60%-ban megújuló anyagból készül, FSC és Nordic Swan Ecolabel tanúsítványokkal rendelkezik