Fizetés, szállítás

Fizetési feltételek 

  • Utánvét (készpénzes fizetés)

Fizetés készpénzzel a futárszolgálat alkalmazottjának a rendelés átvételekor az ön által megadott számlázási, ill. szállítási címen valósul meg. Új ügyfelek esetében az utánvét limitje 110 000 Ft Áfa nélkül. Futárszolgálat kézbesítése esetében nem lehetséges bankkártyával fizetni.

  • Banki átutalással (előre utalás)

Banki átutalással, a webáruház üzemeltetőjének a számlájára valósul meg, a megjegyzésben, közleményben legyen szíves feltüntetni a rendelés számát. A termékek feladása akkor valósul meg ha a kifizetendő összeg jóváírásra kerül a számlánkra. Ha nem lehetséges betartani a szállítási időt, az ügyfél jogosult a szállítási költség azonnali visszatérítésére arra a bankszámlára, amiről utalva volt.

  • Online bankkártyás fizetés (előre utalás)

A leggyorsabb fizetési módszer, egy biztonságos fizetési átjárón keresztül történő bankkártyás fizetés. A megrendelés megerősítése után az átirányításért legyen szíves megadni a kártya adatokat: kártyaszám, lejárat (hónap/év), CVC-kód. A fizetést jóváhagyását, ellenőrző SMS kóddal erősítheti meg, amelyet SMS-ben kap meg. A termékek feladása akkor valósul meg, ha a kifizetendő összeg jóváírásra kerül a számlánkra.

  • Banki átutalással (halasztott utalás)

Regisztrált ügyfeleknél, a banki halasztott utalás kérelmét szívesen felülvizsgáljuk. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az adott fizetési lehetőséggel kapcsolatban