Chicco fertőtlenítő folyadék (1 liter)

Szállítási díj: 635 Ft
Várható szállítás: 2024. június 21.
Kívánságlistára teszem
1.740 Ft
Menny.:db
Chicco fertőtlenítő folyadék (1 liter)
1.740 Ft
Menny.:db

Leírás

Magas tisztaságú Chicco fertőtlenítő folyadék, mely hatásos a baktériumok, gombák és vírusok ellen.

Cumi, cumisüveg, pohár, rágóka, asztali eszközök stb. előzetes tisztítás utáni fertőtlenítésére, lakossági felhasználásra.
Hideg csapvízzel keverve az oldatot a megfelelő arányban, majd a megfelelő ideig áztatva a vizes oldatban a tárgyakat, 100%-osan elpusztít minden baktériumot, gombát és vírust a tárgyak felületéről. 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Hígítsa 2%-osra: a mérőkupakot töltse meg fertőtlenítő folyadékkal az 1-es vonaljelzésig (1 dose), és öntse hozzá egy liternyi hideg csapvízhez.
Az előzetesen megtisztított tárgyakat tegye az oldatba.

A fertőtlenítő hatás kifejtéséhez szükséges időtartam: 60 perc.

Ezen idő letelte után vegye ki a tárgyakat az oldatból és a szer maradványait a kezelt felületekről alaposan ivóvízzel öblítse le. 

Tárolás: száraz, jól szellőző helyen, légmentesen lezárt flakonban, eredeti csomagolásban.
Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos. 

Mennyi ideig elegendő egy liter folyadék?
Egy flakon folyadék kb. 3-4 hétre elegendő napi 1x áztatásos fertőtlenítés esetén.

ÖSSZETÉTEL: Didecil-dimetil-ammónium-klorid 1750 g (1,75 %); Tisztított Víz: amennyi szükséges 100 g-hoz.

Eltarthatóság: 3 év. 
Gyártási idő: lásd a flakonon.
Forgalmazási engedélyszám: 5635-1/2020/JIF
UFI-kód: P200-U0CW-500M-Q5XX
Biocid terméktípus: PT4.
Termék gyári termékkódja: 00064857200260

A mikrobiológiai fertőtlenítést javasolt napi egyszer elvégezni minden olyan tárgy esetén, mely kapcsolatba kerül csecsemőkkel, kisgyermekkel, betegekkel, gyenge immunrendszerű emberekkel.
Fertőtlenítés előtt a tárgyakat tisztítsa meg az ételmaradványoktól, egyéb kosztól. 

Kisbabák, kisgyermekek által használt tárgyak: cumik, cumisüvegek, itatópoharak, tányérok, kanalak, poharak, műanyag csörgő, rágóka, stb., tehát minden olyan tárgy, eszköz, melyeket a baba a szájába vesz, vagy ami a szájával érintkezésbe kerül.

szoptatási eszközök esetében javasolt a tejtárolók, mellkagyló, bimbóvédő, bimbókiemelő, valamint a mellszívó készülék azon részeit napi szinten fertőtleníti, melyeken az anyatej átfolyik vagy érintkezésbe kerül.

Legyengült immunrendszerű, beteg emberek esetében is előfordulhatnak olyan étkezési tárgyak vagy betegápolási tárgyak (pl. műanyag ágytál), melyeket érdemes lehet nap szinten fertőtleníteni. 

Ha a gyermek beleiszik: ne essen pánikba, öblítse ki a szájat vízzel, vigye gyermekét orvoshoz, mutassa meg a terméket. 
A termék Biztonsági Adatlapját itt kérhetibabycare@babycare.hu vagy SMS-ben írjon a +36304755292 számra és adja meg az email címét.

FIGYELEM!FIGYELEM!
H315 Bőrirritáló hatású. H319 Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. LENYELÉS: Öblítse ki a szájat vízzel és orvoshoz kell fordulni. BELÉLEGZÉS: Az áldozatot vigye friss levegőre, és pihentesse olyan helyzetben, ahol könnyen lélegezhet. Hívjon orvost.

Ne dobja elFIGYELEM! NE DOBJA EL A KÖRNYEZETBEN. Meg kell akadályozni, hogy bármilyen anyag belépjen a csatornába vagy a vízi utakba. Ne szórja szét vízfolyásokban, csatornákban, levegőben, talajban vagy vízi környezetben.

FIGYELEM: Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülje a magas hőmérsékletet. Napfénytől védett helyen tárolandó.
Élelmiszer, ital, vegyszer mellett ne tárolja! Vegyszerrel szennyezett étel, ital emberi fogyasztásra nem használható!