Arianna Bébi Zsepi orrszívó porszívó

Szállítási díj: 635 Ft
Várható szállítás: 2024. június 21.
Kívánságlistára teszem
3.190 Ft 2.990 Ft Kedvezmény: -6%
Menny.:db
Arianna Bébi Zsepi orrszívó porszívó
3.190 Ft 2.990 Ft Kedvezmény: -6%
Menny.:db

Leírás

Arianna Bébi Zsepi orrszívó porszívó

A nátha a gyermekek igen gyakori betegsége. Ebben a korban a legnagyobb gond az, hogy a csecsemő és a kisgyermek képtelen kifújni az orrát. Sőt, időbe telik, míg a csecsemő megtanul szájon át lélegezni. A felgyülemlett  váladék „kijönni nem tud”, ezért a visszacsorgó váladék tovább fertőz. Felsőlégúti megbetegedésként a nátha fül-, és arcüreggyulladást, alsólégúti megbetegedésként hörgő- és tüdőgyulladást okozhat. Igen fontos tehát a pangó orrváladék rendszeres eltávolítása, az orrjáratok szabaddá tétele. Az Arianna Bébizsepi kiválóan alkalmas erre a célra. Természetesen  az orvosi vizsgálat nem mellőzhető: az elhúzódó, gennyes orrfolyás okát orvosnak kell megállapítania.  A váladékszívás  a szakorvosi kezelés kiegészítését,  a légzés javítását, valamint a nátha szövődményeinek  megelőzését szolgálja.

A  Bébizsepi összeszerelése:

  1. Az A jelű szívófejet bedugjuk a B -vel jelölt részbe.

  2. Bekapcsoljuk a porszívót.

  3. A porszívó gégecsövébe behelyezzük a C-vel jelölt részt.

Az A jelű szívófej zárja el teljesen az egyik oldali orrfelet.
A szívás kb. néhány másodperc megszakításokkal  történjék, amíg a váladék ürül. A szívófej az orrbemenetbe illesztve le-, fel-  és  oldalt  is  mozgatható. A  szívás  naponta  többször megismételhető  a nátha gyógyulásáig.

Fertőtlenítés módja: Az eszközök (az jelű szívófejek) kifőzése.

Mosása: antibakteriális folyékony szappannal vagy mosogatószerrel. (Könnyebben széthúzható a jelű rész, ha beletesszük az jelű alkatrészt.) Fertőtlenítőszerben ne áztassák!

Szétszerelése:  A működő porszívóból kihúzzuk a C-vel jelölt alkatrészt, majd kikapcsoljuk a porszívót. A Bébizsepi dobozában 2 db A-jelű szívófejet talál és egy tisztítókefét.